Patiënteninformatie

 

Behandelingen

Mondzorg Rijnlaan levert diverse behandelingen. Op de website van verzekeraar Ivoren Kruis is specifieke informatie te vinden over de behandelvormen.

Voor elke behandeling kan desgewenst een specifieke begroting gemaakt worden.

lees verder...

Kidspreventieplan

Graag willen wij u nader informeren omtrent ons kidspreventieplan. Het doel van het plan is meer aan voorlichting en preventie te doen om op die manier de kans op gaatjes in het gebit van uw kind te verkleinen. Wat is er mooier dan een gaaf gebit? Tevens is het belangrijk om tijdig op de hoogte te zijn bijvoorbeeld van de schade die bepaalde voedingsmiddelen kunnen toebrengen aan het glazuur, de zogenaamde tanderosie. Voorkomen is in dit geval echt beter dan genezen. Glazuur dat weg is, komt namelijk nooit meer terug.

lees verder...

Factuur

De factuur van Mondzorg Rijnlaan ontvangt u via Infomedics. Voor meer informatie over uw factuur en de betalingsvoorwaarden kunt u klikken op Infomedics

Klacht

Wij streven naar het geven van veel persoonlijke aandacht en een goede service. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met ons zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Als we er samen niet uit komen, dan kunt u terecht bij de klachtenregeling van de KNMT

Privacy- en cookieverklaring

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Tandartsenpraktijk Mondzorg Rijnlaan streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In deze privacy- en cookieverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan.

lees verder...

Gemiste afspraak

Indien de afspraak niet of niet tijdig (uiterlijk 24 uur van tevoren) is afgezegd, kan de vrijgelaten tijd in rekening worden gebracht in redelijkheid van 0-100% van het bedrag van de voorgenomen behandeling.

Lees verder...

 

knmt betalingsvoorwaarden tandheelkundige zorg

knmt_betalingsvoorwaarden.pdf