Algemene informatie

In onze praktijk heeft elke patiënt zijn of haar eigen tandarts. Wanneer u een acute klacht heeft en uw eigen tandarts is op dat moment niet beschikbaar, dan wordt u vanzelfsprekend door de collega-tandarts behandeld.

Ons team bestaat uit drie tandartsen en zes assistenten. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden u moderne tandheelkunde op hoog niveau. Hiervoor is een goede samenwerking binnen het team nodig. We volgen de tandheelkundige ontwikkelingen op de voet en proberen continu bij te blijven door middel van bijscholing en trainingen. Voorop staat dat wij ons niet alleen met de mondzorg bezig houden maar ook met de zorg voor de mens. 

Als praktijk streven wij ernaar om zo groen mogelijk te werken. Tevens nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door de volgende goede doelen te ondersteunen:

A Sister's Hope

Borstkanker raakt iedereen en wij hopen door onze bijdrage onze steun te kunnen geven. Als toeschouwer ben je vaak machteloos om echt bij te dragen. Met het inleveren van oud tandengoud kunt ook u helpen! Elephant BV analyseert het goud gratis voor het goede doel. A Sisters Hope haalde met deze actie en vele andere, in 2013 totaal 300.000 euro op tbv borstkankeronderzoek. In 2015 heeft het tandengoud 38.886,81 euro opgebracht, in 2016: 54.182 euro, in 2017: 48.250 euro en in 2018 62.045,50 Totaal staat de tandengoud teller tot en met 2018 op 362.335,42 euro. De in ons land behaalde opbrengst van A Sister's Hope gaat volledig naar wetenschappelijk borstkankeronderzoek in Nederland.

www.tandengoudvoorborstkankeronderzoek.nl en www.asistershope.org

 
Kika
In de praktijk verkopen wij beertjes.
 
Stichting stop het pesten
 
tandarts zwolle Logo A Sisters Hope - JPEG-1tandarts zwolle one4design 002
tandarts zwolle LogoStopPestenNu 0