Patiënteninformatie

Behandelingen

Mondzorg Rijnlaan levert diverse behandelingen. Op de website van verzekeraar Ivoren Kruis is specifieke informatie te vinden over de behandelvormen.

Voor elke behandeling kan desgewenst een specifieke begroting gemaakt worden.

Kinderen

Speciaal voor kinderen van 0 tot 18 jaar werkt Mondzorg Rijnlaan met een kidspreventieplan. Ook wij zien natuurlijk het liefst dat kinderen zo min mogelijk gaatjes krijgen. Kinderen en hun verzorgers krijgen een duidelijke uitleg hoe je gaatjes kunt voorkomen. Ook wordt uitgelegd welk effect bepaalde voedingsmiddelen op het gebit hebben.

Naast de periodieke controles kiezen we voor een extra VIP-behandeling waarbij VIP staat voor Verzorging, Instructie en Preventie. De kosten daarvan vallen onder de basisverzekering en worden geheel vergoed.

Volwassenen

Volwassenen kunnen bij Mondzorg Rijnlaan gebruik maken van het "4 Your smile preventieplan". Indien nodig wordt door de tandartsen en de assistenten intensievere aandacht gegeven aan bijvoorbeeld de conditie van het tandvlees, aantasting van het glazuur, verwijderen van tandsteen en aanslag en het polijsten van tanden en kiezen.

Tevens kunnen wij u informatie verstrekken over het bleken van uw gebit.

Evenals bij de kinderen bieden we u daarmee een VIP-behandeling.