Zwolle december 2020

Zwolle, december 2020

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik u op de hoogte brengen van de stand van zaken in onze praktijk.

Per januari 2021 zal tandarts Vincent Zijnge werkzaam zijn bij ons in de praktijk. Hij zal gedeeltelijk de werkzaamheden van Evelyne Geradts overnemen met het oog op een eventuele samenwerking / overname in de toekomst.

Hij is aanwezig op de maandag en de vrijdag.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking met tandarts Vincent Zijnge

Tandarts Evelyne Geradts

Mede namens het team Mondzorg Rijnlaan

Hierbij een korte introductie van tandarts Vincent Zijnge:

Geachte lezer,

Mens, mond, tanden. Dat is de juiste volgorde voor mij als tandarts.

Wie bent u en wat wilt u met uw mond en met uw tanden.

Dat is ook wat voor mij het vak zo leuk maakt. Het omgaan met mensen en om te proberen uw wensen en verlangens ten aanzien van uw gebit af te stemmen op wat er mogelijk is. Mijn streven voor alle patiënten is een gezonde mond, vrij van ontstekingen. Dat kan zijn met een kunstgebit of met stralend witte eigen tanden. Na mijn studie biologie ben ik tandheelkunde gaan studeren en heb inmiddels in een groot aantal tandartspraktijken ervaring opgedaan. Mijn voorkeur gaat uit naar de algemene tandheelkunde in de breedste zin en om specialistische tandheelkunde algemeen toegankelijk maken is de uitdaging die ik zoek. 

Samen met mijn vrouw hebben we '4 onder de 4' zoontjes en recent hebben we een huis in Dalfsen gekocht. Op zoek naar meer rust en groen in de omgeving laten we nu Amersfoort en de Randstad achter ons en maken een nieuw begin in Overijssel.

groeten,

Vincent